Recaredo donarà suport als restaurants de proximitat cedint les seves instal·lacions

Més de 30 restaurants formaran part del cicle “Recuperem la il·lusió #alteucostat” en el qual Recaredo i Celler Credo cediran les seves instal·lacions al centre de Sant Sadurní d’Anoia per incentivar la posada en marxa del sector de la restauració amb sopars a la fresca al celler. D’aquesta manera, el pati de Recaredo es convertirà en la seu efímera dels restaurants.

Es tracta d’un concepte de “pop up restaurant” que té com a voluntat reactivar l’activitat dels restaurants, copejats per la crisis originada per la pandèmia del covid-19. “La situació generada a causa de la pandèmia posa de relleu la necessitat de cooperar, d’escoltar-nos, d’estar al costat els uns dels altres… En definitiva, de ser més humans, més propers, de saber entendre’ns. Toca sobreposar-se i, entre tots, recuperar la il·lusió”, explica Ferran Junoy, director de Recaredo.

Recaredo i Celler Credo cediran l’espai del pati i les instal·lacions de cuina donant suport especialment als establiments que no disposen de terrassa o tenen aforaments molt limitats. Per raons de seguretat sanitària, l’activitat quedarà limitada a un màxim de 30 persones, que es repartiran en un espai de més de 400 metres quadrats a l’aire lliure.

Els vespres a partir de mitjans de juny -en funció de les fases de desescalada-, els restaurants podran organitzar sopars a la fresca al pati de Recaredo reunint de nou la seva clientela habitual. Cada restaurant dissenyarà la seva proposta gastronòmica i gestionarà les reserves amb els seus clients de manera directa.

L’il·lustrador Salvador Vinyes ha estat el responsable de crear el cartell i de donar forma i color a la “il·lusió de retrobar-nos cada vespre amb als amics i amigues del sector de la restauració” després d’aquests mesos especialment durs.

Llistat de restuarants confirmats

Cal Pere del Maset, Cal Ton, Cigró d´Or, Restaurant Vilagut, Llesqueria 1900, Gresca, Velòdrom Miquel Sòria, Cal Cuiner, Cal Blay, Tastet, La Cava d´en Sergi, Casa Joan, Bar del Mercat de Vilanova, Alkimia, Shanghai, Ca l´Isidre, La Puntual, Tópik, L´Àpat, Monocrom, Il Picarolo, Ribera Manero, Restaurant Clàudia, Granja Elena, Fonda Neus, Cal Xim, Plata Bistro, Denassus, Rassoterra, Fishhh Illa, Bodega Sepúlveda, Al Marge, AmBrasa

www.recaredo.com
www.cellercredo.cat