Enoturisme DO Alella rep el segell Biosphere de turisme sostenible

El passat 31 de gener, el Consorci d’Enoturisme DO Alella i el Celler Quim Batlle, membre de la Ruta del Vi DO Alella, van ser reconeguts amb el segell BIOSPHERE© per a la sostenibilitat turística. L’acte es va celebrar al teatre La Massa (Vilassar de Dalt) i va comptar amb la presència de Joaquim Arnó, president del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme.

Aquesta distinció ha estat atorgada per l’Instituto de Turismo Responsable, a través de la Diputació de Barcelona, en reconeixement al nostre compromís amb la sostenibilitat i la qualitat turística. Amb aquest segell, garantim als nostres visitants la nostra defensa del medi ambient i dels trets culturals de la Terra de la Pansa Blanca.

També van rebre el segell 64 entitats, empreses, serveis i destinacions del Maresme que demostren d’aquesta manera la seva defensa de la sostenibilitat a la comarca. Tot amb l’objectiu de seguir treballant per convertir el territori en un referent del turisme sostenible i continuar impulsant un major coneixement de l’entorn.

Què és el segell BIOSPHERE©?

BIOSPHERE© és un segell que atorga l’Instituto de Turismo Responsable, organisme independent nascut el 1995 amb el suport de la UNESCO. Aquesta certificació dóna garanties als turistes en matèria de gestió sostenible, conservació mediambiental, protecció cultural, desenvolupament socioeconòmic i satisfacció del client.

Aquest distintiu es posa en pràctica l’any 2017 a la província de Barcelona a través de la Diputació de Barcelona. A la comarca del Maresme, el projecte el gestiona el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme i les entitats, empreses, serveis i destinacions s’hi adhereixen per certificar el seu compromís amb el medi ambient.

www.enoturismedoalella.com