DO Tarragona: Jornada Tècnica d’Innovació Vitivinícola a Valls

La DO Tarragona organitza a Valls una jornada tècnica d’innovació vitivinícola el dimarts 11 de febrer

  • Estarà oberta a tots els cellers i professionals del sector, oferint 6 ponències d’empreses i organitzacions relacionades amb la vinya i el vi i una posterior trobada networking.

La DOP Tarragona organitza el dimarts 11 de febrer de 2020 a l’Hotel Class de Valls (www.hotelclassvalls.cat) la 1a Jornada Tècnica ‘Innovació al sector Vitivinícola’. Aquest és el resultat de la voluntat de l’actual junta del Consell Regulador de la DO Tarragona de treballar també pel sector oferint informació útil que pugui aplicar-se posteriorment a la vinya i als cellers.

La jornada estarà oberta als cellers de la DOP Tarragona, altres DO’s catalanes i professionals. Es pretén establir un contacte directe entre les empreses i entitats participants i els nostres cellers per tal que puguin esbrinar les
possibilitats d’aplicar noves tecnologies o millores en la feina diària a la vinya o al celler. La inscripció és gratuïta, però caldrà fer-la prèviament a info@dotarragona.cat.

La jornada comptarà amb 6 ponències de 20 minuts i una sessió de networking posterior que serveixi per aclarir possibles dubtes. Les ponències/presentacions giraran al voltant de diversos temes d’actualitat i d’interès pel nostre sector. Aniran a càrrec de tècnics d’empreses destacades com Enartis (productes enològics), Verallia (vidre), Amorim (suro) i Afepasa (fertilització ecológica), qui s’encarregaran de fer arribar als assistents els darrers avenços del sector i de les seves empreses a través de les seves ponències tècniques.

Al mateix temps, el director tècnic de l’Incavi, Xoán Elorduy, presentarà els diversos projectes d’investigació que està portant a terme aquest organisme. Per últim i aprofitant la presència dels cellers a l’Hotel Class de Valls, es presentarà la plataforma d’Allotjaments amb DO, de la qual en forma part aquest establiment hoteler de la capital de l’Alt Camp, que té com a objectiu ajudar en el foment de l’enoturisme al nostre país de la mà dels allotjaments i de les diferents DO’s catalanes.

www.hotelclassvalls.cat
www.dotarragona.cat